Normek lyhyesti

Normek konserniin kuuluvat Normek Oy Suomessa ja Normek Sverige AB Ruotsissa. Tuotteitamme ovat korkealaatuiset teräsrunkorakenteet, teräksiset sillat, lasijulkisivurakenteet ja kevyet julkisivuelementit. Asiakaspalvelumme kattaa tuotteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen täysin valmiiksi kokonaisuuksiksi.

Ajankohtaista

Teräsrakenteet

Yhtiömme tyypillisiä projekteja ovat kantavat teräsrungot puu- ja paperiteollisuuden, voimalaitosten, telakoiden jne rakenteisiin, tuotanto-, liike-, toimisto-, asuin- ja urheilurakennusten kantavat teräsrungot julkisivurakenteineen sekä teräksiset sillat.

Lasijulkisivut

Toteutamme näyttävät lasiset kaksoisjulkisivut, lasikattorakenteet ja ovet alumiini- tai teräsprofiilijärjestelmiin. Voimme toimittaa ratkaisut myös liittymärakenteineen täysin valmiina tuoteosina. Asennustyön nopeuttamiseksi elementit pyritään valmistamaan jo tuotantotiloissamme mahdollisimman suurina lohkoina ja korkealla varusteluasteella laseineen ja umpiosineen.

Seinäelementit

Julkisivut -yksikkömme on erikoistunut toteuttamaan julkisivuelementtijärjestelmiä. Julkisivuyksikön termoelementtijärjestelmä perustuu rei'itettyyn kantavan sinkityn teräsrangan sovelluksiin. Termorangan lämmöneristyskyky vastaa samankokoista puurankaa. Elementtijärjestelmäämme voidaan soveltaa ja muunnella liike-, toimisto-, teollisuus- ja asuinrakennuskäyttöön.

Terässillat

Yhtiömme on teräksisten siltojen rakentamisen erikoisliike. Siltarakennuksen toiminta-alueemme on kotimaan lisäksi koko Skandinavia. Toimitamme ratkaisuja kevyen liikenteen silloista järeisiin rautatie- ja moottoritietiesiltoihin.

Göstan sillan asennusvideo